hej,hej,pozerám,a sa teším na dnešný zápas...s Rusmi ma veľmo prekvapili,tak snád dneska aj vyhrajú :) ale aj tak fandím najviac Montrealu :D
Printable View
hej,hej,pozerám,a sa teším na dnešný zápas...s Rusmi ma veľmo prekvapili,tak snád dneska aj vyhrajú :) ale aj tak fandím najviac Montrealu :D
My jsme prohráli s Norskem, ale nepřekvapuje mě to, dalo se to čekat. Nejspíš zase vypadneme ve čtvrtfinále. Zlatá éra českého hokeje je nenávratně v tahu. :(
Ale tam tých Bielorusov jebeme, normálne sa ani nestačá čuduvat... Jedna strela po presnej prihrávke za druhou.
Koukám, že se vám taky daří. :eek: Ale vy rozdávat nemůžete.
Ale tak už nám to celkom ide... Uvidíme jak to dopadne.
Tak kukám, že sme to včera vyhrali, som mal včera skúšku s kapelou a sme úplne zabudli že bol aj hokej :D
vcera bolo super na Horkyzoch :Dhehe od vcera som nebol este doma idem az o taku pol hodku spat...to bolo nechal nas vlak z Kosic taze sme 5 hodin cakali na stanici o takej cca 7.20 som dorazil do Bardejova hned domov prelozit knihy a do skoly hned jak ma zbadal triedny ta prva otazka ci som zhuleny....uz ma vola aj bylinkar hehe ale ja nehulim.....asi idem spat:rolleyes: bo kazdu chvilu sa moze stat ze omdlem od unavy:confused:
Sáblíková by aspoň ujela do brejku
A to už se vyplatí http://www.offspring.com/forums/pict...&pictureid=369
najlepsi je aj tak Bondra