Som po dlhom čase pil. A zistil som, že vás šeckých furt lúbim. Teda, okrem Dava a HAU.
Printable View
Som po dlhom čase pil. A zistil som, že vás šeckých furt lúbim. Teda, okrem Dava a HAU.
Ulala.
A teraz sa poserte.. v nedeľu to budú 2 mesiace a 2 týždne, čo nepijem. Nie, žeby som občas nemal chuť, ale... nuž, starnem :D
Pche, uz je to 26 rokov co nepijem :cool: Ale tiez vas lubim :D
No ja ti neviem...čo bolo viac uchádzačov???..a šak si sa teraz nedávno vrátila domov a zase chceš ísť het??
Jej...aj ja ťa mám rád veľmi..inak už tuna trapoším ale viem, že som sa to raz pýtal teba,, ta pošleš mi názov stránky kde môžem objednať tú Offspring diskografiu?? diki vopred..
Neverím...teba ta Katolická zabije kamo..či prečo nepiješ?? inak ja som minule tiež chcel prestať..poslednú dobu to je veľmi zlé...a občas už nechýba veľa aby som skončil na výplachu žalúdka..no na druhej strane podarilo sa mi vydržať 5 dní bez piva ufff...ale naštastie pijem obmedzene už no zatiaľ heeh
No aspoň to pivo by si mohla či?...No my sme jedna veľká ľúbiaca rodina...ta oné kedy dáme rodinné stretnutie? :D
Aha no v tom prípade rozumiem a dobre robíš treba tak...
Kamo ja sa chystám do Rk ale ked nejako mi stále tie money nevychádzajú...proste mám nejaké odložené ale nechcem z nich míňať lebo sa poznám zoberiem si zopár a potom zase a zase a nikdy nenašporím vieš ako to chodí no!!! a k veci ja sa pokúsim teraz niekedy dojsť do Rk ako meliem o tom neustále a furt nič..ale ta chápeš na taký trip potrebujem aspoň tak 15 eur cca...možno aj 20 ked chcem jesť :D ja mám školu len do štvrtka...kľudne môžem rovno z KE na rýchliku dôjsť do Rk a v piatok pôjdem naspäť a za ten večer stihneme Zajamovať :D
Páni, pozeral som si Come to slovakia! a asi posledných 50 stránok...to boli časy, jak sa všetko rozoberalo hlavne tie pred prípravi na Offspring v Terchovej...ajajáj čista Nostalgia! :rolleyes: Normálne ked si predstavím tie 3 dni s vami ľudia achh normálne by som to vrátil!! užasne bolo...Modlím sa aby sme sa dakedy dohodly na nejakej akcii..aj tento rok by som nebol proti :D len sa musíme dohodnúť nejako..viem že každý má svoje plány a všetko aj money treba..ale ja sa s tak super ľudmi musím stretnúť neexistuje žeby nie :D
No! Prvy normalny koncert ohlaseny, Nemecko. Snad ich bude vjaaaaaac!!!
Nie, Hamburg 29. maja, šak to za chviľu!