Hoja hoj!
Printable View
Hoja hoj!
To video Days go By je celkom pekné :)
Je fakt celkom dobre :) Moze byt :) A som strasne rada ze festivalove koncerty sa dali pozerat nazivo! Ten druhy, myslim ze to bol nemecky, bol uz lepsi ako prvy, je to super. Myslim ze tento rok ich nazivo neuvidim, tak aspon toto.
Kurva ľudia dajme meet :D nečakajme až do koncertu Offspringu nech vám nejebe šak to môže byť aj o 20 roky :D
OK. Už seriem na sny že sa stretnem dakedy s Offspringom, radšej sa stretnem s vami :D :D
Včera som bol na pivo a v krčme a v telke bolo prepnuté na očku a viem, že tam hrajú väčšinou také kokotiny songy a hádajte akú kokotinu tam hrali...no predsa Cruising California !!! :D
Skoro som stratil chuť na pivo ked som to videl,,...
Inak už mám odložené peneži na ten nový album hádam nebude stáť viac jak 20 Eur tss no určite nie no myslím si :D
Haha, uz nielen ja som mala ban, blahozelam, vitajte v klube! :cool:
No to bolo teda ale už je všetko okej :D
P.S. Kurva chýbajú my staré časy najmä ked to tuna žilo !!!
Verím, že si užívate leto tak ako treba,, mne sakra krachla robota je to v piči systém ani na pivo nemám začo ísť achh ťažké časy..hádam sa nejaká príležitosť robiť ešte naskytne pevne verím :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=Ol5BNFMWiT4
Neviem či ste to videli ale asi áno, Ja sa nemôžem vinadívať na to heh Greg Prehovoril sila, a pekne to zaklincoval na konci !!!:cool: