U mnie zadnego, chociaz gdyby nie rower to bylbym bardziej mokry od wody...Originally Posted by forcyn
U mnie zadnego, chociaz gdyby nie rower to bylbym bardziej mokry od wody...Originally Posted by forcyn
ja w ogole nie wychodzilam z chaty, jeszcze zycie mi mile..za to moj brachol mokry do samej nitki. dobrze ze umie plywac heheOriginally Posted by _JJB
![]()
"Buy the ticket, take the ride"
HST
ja nie musze wychodzic, wystarczy ze mam brataOriginally Posted by Evka.pl
psychol. ;D
Originally Posted by forcyn
moj brat sie nie osmielil...ceni wlasne zycie ponad tradycje heheco z tym zdjeciem red spajkow na glowie???
)))
woops mialo byc po angielsku...;x
HST
kurrr... kurcze szukam tej plytki z fotami z Wrocka i nie moge znalezc... troche juz poodrastane mialam[wiecie szkola... red spikes not allowed
]
Originally Posted by forcyn
ja miałam różwe kłaki w gimnazjum i nikt sie nie pluł....a w liceum tez jest spoko: można nosić dready, arafaty, pieszczochy, itp...szukaj szukaj tej płytki!
wlasnie zauwazylam ze mam opis na gg taki jak twoj podpis (we're living in chaos)
HST
moja szkola jest... innaale idzie wyzyc
![]()
ostrzegam to bylo w 1 klasie gim![]()
we're living in chaos... hah... szczera prawda![]()
To ja się również przywitam przerywając tą niesamowicie związaną z tematem dyskusję![]()
Prawdopodobnie nazywam się Kubai mieszkam sobie w największej wsi polski Warszawie lat 15 mam dlatego z wyjazdem na koncert za granicę miałbym mały problem fanem Offspringa jestem od niewiem kiedy (samo przyszło nawet nie zauważyłem) po godzinach gram sobie na basie (piosenki offspringa oczywiście) i powolutku tworzę stronę o offspringu: www.e-offspring.info niestety czasu bardzo wiele nie mam czego skutki można zobaczyć na samej stronie
ale forum już działa i czeka tylko na ludzi www.forum.e-offspring.info![]()
Hi my name is probably Kuba and I live in Warsaw
co będę więcej po angielsku pisał, jak będą chcieli się więcej o mnie dowiedzieć to się polskiego nauczą![]()
witamy![]()
stronka nie taka tragiczna, widzialam gorsze![]()
przerwales taki piekny oftop!! jak mogles![]()
nowy! yeeeey.witamy witamy.
proponuje zebysmy my (Polacy, narod wybrany hehe) zrobili tu mala rewolucje i przejeli stronke muahahahaa
HST