hej,hej,pozerám,a sa teším na dnešný zápas...s Rusmi ma veľmo prekvapili,tak snád dneska aj vyhrajúale aj tak fandím najviac Montrealu
![]()
hej,hej,pozerám,a sa teším na dnešný zápas...s Rusmi ma veľmo prekvapili,tak snád dneska aj vyhrajúale aj tak fandím najviac Montrealu
![]()
I know you wanna hit that
My jsme prohráli s Norskem, ale nepřekvapuje mě to, dalo se to čekat. Nejspíš zase vypadneme ve čtvrtfinále. Zlatá éra českého hokeje je nenávratně v tahu.![]()
Ladders and snakes. Ladders give, snakes take.
Ale tam tých Bielorusov jebeme, normálne sa ani nestačá čuduvat... Jedna strela po presnej prihrávke za druhou.
Koukám, že se vám taky daří.Ale vy rozdávat nemůžete.
Ladders and snakes. Ladders give, snakes take.
Ale tak už nám to celkom ide... Uvidíme jak to dopadne.
vcera bolo super na Horkyzochhehe od vcera som nebol este doma idem az o taku pol hodku spat...to bolo nechal nas vlak z Kosic taze sme 5 hodin cakali na stanici o takej cca 7.20 som dorazil do Bardejova hned domov prelozit knihy a do skoly hned jak ma zbadal triedny ta prva otazka ci som zhuleny....uz ma vola aj bylinkar hehe ale ja nehulim.....asi idem spat
bo kazdu chvilu sa moze stat ze omdlem od unavy
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,