neprijatý na vyšku...mohol som mať jednotky na maturách,aj na vysvedčku....nepomohlo...neviem,či boli prijímačky také ťažké alebo som to posral...strašne som nasratý....neskutočne...ani nemám chuť na futbal...
I know you wanna hit that
Joj, to ti verím. A kde si sa hlásil? Ešte sa dá prihlásiť niekde... pozri na nete. Aspoň aby si nebol nezamestnaný. Moju segru tiež neprijali hneď na prvý krát tam kde chcela, ale tento rok ju už zobrali. Choď do zahraničia, je to super skúsenosť.
som dával na UKF do Nitry na prekladateľstvo nemina+anglina,a učiteľstvo predmetov nemina+anglina....neminu som mal na učiteľstve plný počet,na prekladateľstve 18 bodov z 25...ale anglina len 10neviem,som pokašlal úplne listening,stranový text,a doplniť 5 slov do každej medzery,a v každom druhom riadku boli medzery....a ked tam jebli dáke dlhé slovo....alebo pol stranový preklad...nikdy som nepočul slová grief-stricken a sixtuplets...a text o nešťastnej rodine,kerí majú deti v nemocnici...trošku moc na prijímačky si myslím....
Last edited by dexterone; 06-28-2010 at 09:27 AM.
Uff, a inde si si nedal? Daj si HOCIKDE, ešte do konca júna sa dá, nech máš prídavkyVcíť sa do rómskej kože. Uč sa od nich
Bude to OK, aj ja som stratila rok a neľutujem![]()
no neviem,vyskúšam odvolanie,ale vraj je to na nič....uvidím...ale tak na nejakú ekonomickú nechcem ísť,lebo viem,že tam nevydržím ani rok....a zase študovať niečo,čo by ma nebavilo nechcem....bud boli na tých prijímačkách géniovia alebo bohaté deti...jaaaj,boha,ale najhoršie je to,že tak som si bol istý ako nikdyale tak to už býva...
Drahí bratia a sestry! Idete na Topfest? Počasie sa zlepšilo tak ja o tom uvažujem a aj tak nemám čo robiť. Hmmm?
Inak, videli ste tento zostrih na SME? http://tv.sme.sk/v/11105/the-offspri...-zostarli.html ja chceeeeeeeem aby prišli zaaaaaaaaaaaas
Last edited by Bejka; 06-30-2010 at 12:00 PM.
zaujimavy rozhovor, az teraz som sa k nemu dostal
http://offspring.tym.sk/kapela/dexte...insky-vecernik