presne!....ja neviem,či už ju mám opočúvanú alebo čo....ono to bolo koniec-koncov tak isto aj s Hammerhead...čoraz viac som ten song neznášal....a už aj tento song mi príde nudný...a po gitarovej stránke je to strašne jednoducho spravené...až moc
presne!....ja neviem,či už ju mám opočúvanú alebo čo....ono to bolo koniec-koncov tak isto aj s Hammerhead...čoraz viac som ten song neznášal....a už aj tento song mi príde nudný...a po gitarovej stránke je to strašne jednoducho spravené...až moc
I know you wanna hit that
Ja zas neviem co si mam o nej mysliet, ako je v pohode, ale ja neviem no![]()
Chýba tomu taká smashovsko-ixnayovská jednoduchosť a taká dexterovká gitara, taká jednoduchá melódia![]()
na mna je tam az prilis vela vybrnkavania takeho 'sucheho'![]()
ked oznámili,že budú songy zo Splinteru a CO1...očakával som niečo ako Noose,Never gonna find me,long way home...Want you bad,Dammit I changed again...premakané riffy...a nie niečo ako Denial,Revisited....už je tých pomalých songov dosťuvidíme,nechcem súdiť,ale už sa vývojovo trošku moc posúvajú...
I know you wanna hit that
no uvidime co s toho vycaruju a ake to bude![]()
Dúfa, že sa mýlime
Sj keď Bob Rock by nemusel robiť všetky pesničky a ešte som zvedavá na video, či urobia normálne alebo sa zas budú lemriť.
do pici to jaka slabotatoto som teraz sam prekvapeny co som povedal ale je to tak akurat ta gitara je celkom dopohody
sak to bol ten offspring style a nie toto tie casy sa uz nevratia tamto uz nikdy nebude a tak ma to jebe lebo milujem ich a idu dole vodou si myslim a hlavne od vtedy co odisiel Ron Welty ten typek nemal chyby ja ho doteraz uznavam aj ked uz z nimi neni on bol a je Bohovsky![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
ano, život je děvka, byl jsem jeden semestr na škole, kde to nemělo smysl, pak jsem se dostal jinam. Tam to bylo fajn, ale nějak moc mi to nepomohlo. Nakonec paradoxně dopadnou nejlíp gumy, co žádnou školu nemají, ale mají protekci nebo štěstímusíš se těma sračkama nějak prodrat
je to slabé jak čaj, chtělo by to trochu agresivity
Ladders and snakes. Ladders give, snakes take.