Jasne ze sa mi dzube Ticketportal. Najprv hodinu hladam heslo a debilne prihlasovacie meno... ale uz uz budem mat listok aj ja!
Jasne ze sa mi dzube Ticketportal. Najprv hodinu hladam heslo a debilne prihlasovacie meno... ale uz uz budem mat listok aj ja!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
to ste si jak kupovali ? ja som dal dobierku,len neviem,kedy to mám čakaťvy ste boli v ticketportali alebo ?
I know you wanna hit that
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
no,stáť to stojí vlastne toľko,čo stálo vstupné na Budzogáni...tuším o 5 € viac,ale predpokladám,že to bude o dosť kvalitnejšie,kedže to nebude festival a snád zahrajú aj dáke nové songy....a možno aj dačo staršie,koniec koncov aj minulý rok začali hrávať kick him when he's down,burn it up a podobne....
I know you wanna hit that