Originally Posted by
dexterone
ale áno,90 kč plus...noo,ved mňa to až po rezervácii napadlo,že v meste je ticketportal tak narýchlo som to chcel mať,ale nevadí...škoda len,že nepíšu,kedy to má dojsť,ale snád čoskoro a som inak zvedavý,aké budú predkapely
hehe to poznám, človek v tom zmätku reaguje tak ale spoko hlavná vec, že budeš mať lístok...no šak pokiaľ je to len lístok tak do 3 dní max. by ti to malo dojsť...môj názor no 

Originally Posted by
dexterone
no,stáť to stojí vlastne toľko,čo stálo vstupné na Budzogáni...tuším o 5 € viac,ale predpokladám,že to bude o dosť kvalitnejšie,kedže to nebude festival a snád zahrajú aj dáke nové songy....a možno aj dačo staršie,koniec koncov aj minulý rok začali hrávať kick him when he's down,burn it up a podobne....
No presne pokiaľ sa nemýlim tak o 7,80 eur viac...ale spoko hehe...mohly by hrať bud to čosi povedal alebo tam hodiť aspoň niečo také ako Beheaded a pod...ale vidím v playliste songy ako Want you bad,,,a ostatné čo hrajú stále ale ta čo už...starej klasiky sa asi nedočkáme...ale tak mohly by prekvapiť aspoň tak zopár staršími songami...no uvidíme
Last edited by JANNY; 05-30-2011 at 11:56 PM.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,