Ano, a hollandko ti tú žiadosť poslal do piče.
Ano, a hollandko ti tú žiadosť poslal do piče.
ololol........![]()
Ináč, mal by si byt poctený, kedže ta nehal zabanovat Noodles.
Znova si uz nemozes zaregistrovat?![]()
Všeobecne môj názor čistý kokotizmus,,, proste už len v tom že ked si niekto dá foto napr. v tomto prípade Dextera,,,a ešte také ktoré sa dá nájsť normálne na nete,,,,ta proste človeku dojde že to to dajaký chujo sa hraje,,a neviem čo má z toho,, a takého bordelu je plno po všetkých Soc. Sieťach,,,,
a inak kde to písal Noodles???
Yes Yes Yes,,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
Na Facebooku, ze fanusikovia mu hovoria, ze ich maju za priatela a pritom ani nemaju vlastne fejsbuky. Noodles twitteruje a facebookuje ako drak, ale celkovo ako Offspring.
Nevadi Pan Frantisek, trosku som to vysvetlil komplikovane. V kazdom pripade Noodles pise z uctu offspring na Facebooku.
Aj Barack Obama sa da imitovat?Potrebujeme lidra ako ty Davo.
![]()
Si myslím, že väčšinou to píše ked je na Dead, čiže kus v nálade no kus viac,,taže tak to je aha,,,vdaka za info !!
Hej hej bol som tam a prečo??? v podstate to bolo tak že som videl viacero ľudí aj z tohto fora čo boli medzi priateľmi ta možno aj preto alebo ja neviem bol som do toho tak fanatický zaviazaný, že som nad tým ani nejako nerozmýšlaľ či je to skutočný Dexter alebo nie,,,ale tak určite som vedel no to percento bolo väčšie že nejde fakt o Dextera![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
čo je tuna tak mrtvo??,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kazdy asi facebukkake.Tu ludia uz nechodia.
![]()