Paráda už teraz sa ťa neviem dočkať...to sa ešte uvidí čo a ako proste dohodneme sa,, človek nikdy nevie čo ked offspring ešte potvrdia Slovensko to by bolo kurva a teraz do boja za meet and greet...chcel som povedať v lete zbúchame volačo..ked na offspringu o to lepšie ale aj ked nie tak aj tak super
Inak na tom feste punkáči deťom, budú samé domáce slovenské a české punkové kapely..a tak isto headlajneri ako Sham 69 a GBH, taže už len za taký degustátorský zážitok to stojí![]()
Last edited by JANNY; 03-28-2012 at 12:25 PM.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
Punkáči deťom? Veď tam budú samé deti. Ale aspoň budete mať lepší výhľad, keď tam budete ako veže medzi tými malými. A hrať tam budú šmolkov v štýle punku. Pustia vás tam vôbec?![]()
Ty kokoce jebnutý!! si tam nikdy nebol a ani nevieš čo a jak to tam chodí ta trim piču a si počúvaj kokociny v rádiach abo neviem kde abo si pustí ten kinder Punk!!! Boh vie čo za chujoviny ty počúvaš a nebodaj ešte na jaké festy ty chodíš "Lumen fest"napr,,... abo ked vôbec niekde chodíš tsss![]()
![]()
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
Už len kvôli názvu by ma nenapadlo ísť na festival Punkáči deťom. Je tam napísané deťom, tak to je pre deti. Ale ak sa cítiš ako dieťa, tak tam choď a hlavne sa nezabudni oholiť.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Samozrejme, že treba aj to
Viem, aký má význam to "deťom". Že to bude pre tých malých škriatkov. Ako keď na reklame hrali horkýže slíže Santa riadil rušeň: http://www.youtube.com/watch?v=CzKfem7qOmY![]()
Nehadajte sa! Ja budem na buduci tyzden vediet ci idem do Brazilie a podla toho sa zariadim. Podla mna na Slovensko Offspring nepride, ale mohol by niekam blizko a na KONCERT, nie na festival
Davo, Punkaci detom je charita, nie? Akoze kupis si listok a prachy idu detom, nie je to koncert pre deti. Ale vsecja vjeme ze si glupy![]()
Takže takto sa veci majú? Že deti dostanú peniaze a ani prstom nepohnú? Ako cigáni? A ja v ich veku som musel na zemiakové brigády chodiť?! Tak to teda nie! Neviete, o ktoré deti ide? Ich mená a adresy? Sú z Luníku IX?