Originally Posted by
Bejka
Nehadajte sa! Ja budem na buduci tyzden vediet ci idem do Brazilie a podla toho sa zariadim. Podla mna na Slovensko Offspring nepride, ale mohol by niekam blizko a na KONCERT, nie na festival
Davo, Punkaci detom je charita, nie? Akoze kupis si listok a prachy idu detom, nie je to koncert pre deti. Ale vsecja vjeme ze si glupy

Ufff ta to na figu je...by si nemusela ísť!! konečne by sa patrilo stretnúť na nejakom feste po dlhom čase...
No mohol..oni dojdú a ked nie teraz tak o rok určite..a ved ked si dobre pamätám tak oné ohľadom terchovej kedy to bolo oficiálne potvrdené, že prídu??? ved si pamätám, že už skoro leto bolo no koniec jari..a zrazu pozerám Terchová Offspring a ja že čo ti jebe neexistuje 
ta možno aj teraz na poslednú chvíľu dajú tak..človek nikdy nevie...
Tak tak ako vravíš je to charita!!! nádherne si to ukončila 
P.S. inak ohľadom tej mojej otázky,,poslal by mi niekto link na tú stránku kde sa dá objednať celá diskografia Offspringu???...či to všetci na tom skurvenom FB sedia ?? a tuna nikto nič nečekuje???...Zasratá modra totalita...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,