Originally Posted by
dff_punk
Mohli by dojsť aspoň na Maďare alebo do Rakúska.. pri veľkom šťastí aj do čiech
No to by som bral,a le do Maďarska to neviem.. Ale nakoniec pojdem aj tam ak tam budú 

Originally Posted by
holland25
Marek mi hovoril, ževraj jeho kamarád sa ich snaží dotáhnut na Hardfest... Fingers crossed.
To by bolo suúer ..čo on ma takú moc???

Originally Posted by
Bejka
Vítam sa v novom threade! Na titulnú stranu by som dala spoločnú fotku ale musíme urobiť novú
Offspring v lete v Európe? Budú!!! Musia.
No novu suhlasim ale kedy???

Originally Posted by
Bejka
Ked bude Blink, mozno s nimi bude Shon co chodi na turne aj s Offspring a tiez sa k nim mozeme dostat
Ale teraz vazna tema: prisla som taka najebana zo skoly!!! To je uz neuveritelne co sa u nas deje. Podplait vsetky vysoke skoly!!!
Ucitel mi nedal zapocet, lebo som mu odovzdala pracu - najlepsiu pracu zo vsetkych - v mojom worde a ne v jeho! Kazal mi to poslat mailom este raz, OK, poslal som, ale teraz odomna chce aby som mu PRELOZILA ODBORNY CLANOK O STIHACKACH z anglictiny, ze ked ne, nemam zapocet. A este co mi povedal ze ZA TREST!!! Celu cestu domov som plakala. Clanok ostal u neho. Neviem co mam robit. Ten predmet je manazment letisk, takze so stihackami nema spolocne ani hovno. On si asi kukol pouzitu literaturu, ze mam anglicku tak nech sa paci, pica mi bude prekladat clanok. Ale ne, nech ma vyhodia, jebem na to!
Ta to je chuj ..a čo teraz bude dalej?? netrap sa dajak sa to vyrieši ..

Originally Posted by
Tomasisko
to sa kedy stihlo toto tu vsetko
včeraa
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,