tato nasa hokejova generacia uz svoj vrchol zazila. a mam pocit, ze teraz sa k medajlam ani nepriblizime. dokonca ani gaborik uz nie je mlady. je akurat v tom najlepsom hokejovom veku. a mladsich nastupcov od neho uz nemame.
tato nasa hokejova generacia uz svoj vrchol zazila. a mam pocit, ze teraz sa k medajlam ani nepriblizime. dokonca ani gaborik uz nie je mlady. je akurat v tom najlepsom hokejovom veku. a mladsich nastupcov od neho uz nemame.
No jo no. Ste v píčiAle my dostanem taky
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] I´m not a trendy asshole,
do what I want,
do what I feel like!
somár, fuckt mám na takéto veci náladu..hlavne že som triezva už druhý deň...![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
August 2009 - Terchová
Uff.. také veci sa poslednú dobu dejú... v mojej partii z BA je kríza, môj najlepší kamarát tam robí problémy a máme ísť na chatu a je to všetko také pofidérne, tak to musí asi zase raz optimistický Dávid všetko zachraňovať
No ty už ani kokot nejsi. Vác sa nevyjadrujem, idem spať. P.S.: Lucka, je mi to ľúto... zvládni to nejakP.P.S.: Som aj ja trošku pripitý, ale výnimočne len trošku.
jooo,Rusko padlo..Halák je skvelý...fakt,100%ná forma...tie nájazdy boli trošku tvrdévlastne celý macth bol tvrdý,ale stálo to za to vstať si skorej...naši hrajú dobre,veľmi dobre
I know you wanna hit that
Ja som bola rano v skole tak som ten zaver, predlzenie a najazdy pocuvala v radiu jak v roku 5, ale bolo to dzive. Pamatate na minulu olympiadu? My sme vsetko vyhrali, Cesi par krat prehrali a oni postupili a my nie. Pravidla su divne, treba mat len stastie. Ale vcera som pozerala dajake lyzovanie - zeny, padali jedna za druhouTo je este zaujimavejsie.
[SIGPIC][/SIGPIC]
August 2009 - Terchová